Blog
0   5

Deltag i frankofonidagen med din klasse!

Abonner på nyt om Franskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Den fransksprogede musiktradition er rig og mangfoldig og kan næsten tage lytteren med verden rundt.

Den fransksprogede musiktradition er rig og mangfoldig og kan næsten tage lytteren med verden rundt. I de seneste år har flere og flere fransksprogede artister også fundet vej til de danske radiostationer og spillesteder og det er ikke længere så usædvanligt at høre musik på fransk når man færdes på cafeer og i butikker.Takket være de sociale medier og streamingtjenester når fransksproget urban og pop og hele den vibe der er omkring musikken frem til et nyt publikum og er med til at påvirke den danske urbanscene. I år har « la Journée de la francophonie » temaet Vibrations francophones de la musique urbaine (fransproget urban og pop) og vil fokusere på den stigende interesse i Danmark for denne nye musik.

Udfyld nedenstående formular for at deltage i Frankofonidagen med din klasse, der finder sted torsdag den 18. marts 2021 fra kl.13.00 til 14.00 : tinyurl.com/8edwefhk

Arrangementet vil i år foregå virtuelt og samler et panel af musikspecialister, artister, ambassadører mm.,der vil gøre os klogere på den nutidige fransksprogede musiktradition og dens påvirkning i Danmark.

Du er meget velkommen til at invitere dine kolleger, som underviser i musik! Arrangementet bliver undertekstet på dansk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.020 andre er allerede tilmeldt