Blog
0   1

I mangel på restaurantbesøg bygger man bare sin egen virtuelle...

Abonner på nyt om Charlotte Papsø i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Madkundskab fusioneret med dansk online... i Cospaces kan man skabe små universer og udfordre 12 åriges iværksætter og indretningsarkitektoniske evner.

Jeg har gennem hele lock down/virtuel/online whatever perioden, haft en times madkundskab om ugen. Hver uge skulle elverne lave noget mad der kunne serveres som fast food. Byg din egen sandwich, lav en dessert, lave en drik , tilbehør ..server en gulerod på 2 forskellige måder . Det vigtigste har så været den ultimative fotodokumentation.

Tag et mad billede og ( deltag i en lille konkurrence om ugens bedste mad billede- med præmier naturligvis). Sideløbende har jeg oprettet klassen i cospaces og tildelt dem et lille hus med 3 rum som en lille legeplads hvor de kunne bygge deres virtuelle restaurant hvor al den dejlige mad fx kunne serveres. Det er der kommet en masse flotte og kreative rum ud af. De har skabt tema restauranter med udendørs servering og legerum, deres madbilleder pryder væggene og i køkkenet kører madvideoer de selv har lavet. Det bedste har næsten været at min klasse har været så hurtige til at lære programmet at kende at de har kunnet undervise hinanden i hvordan man fx lavede toiletbåse, satte døre og vinduer i, fik sat fotos ind og lavet andre omgivelser .

Næste skridt er reklamefilm og reklamer for deres mad og restaurant. Slogans , jingles ,analyse og  budskaber mm.  Jeg er lige ved at synes at det er sjovt at undervise online... lige ved...

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.019 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.509 andre er allerede tilmeldt

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
803 andre er allerede tilmeldt