Debat

Suppleringsvalg til Hovedstyrelsen

Anbefaling af Lars Holmboe

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Suppleringsvalget til Hovedstyrelsen er i fuld gang. Hvis du er i tvivl om, hvem du skal stemme på, så vil jeg anbefale, at du sætter krydset ved Lars Holmboe.

Lars har været kredsstyrelsesmedlem i Vejle Lærerkreds i 5 år, og jeg kender derfor Lars særdeles godt. Med en altid åben og positiv attitude og samtidig et godt blik for, hvor vi skal have vores fokus, er Lars en rigtig god spiller at have på holdet.

Lars har i den grad udvist politisk mod gennem at sige ja til at repræsentere os - lærerne - i Lærerkommissionen. Vi vidste jo godt, at vi ikke kunne sætte hele dagsordenen i kommissionen, men Lars har i den grad været med til at dreje resultatet i den rigtige retning. Arbejdet i kommissionen har givet Lars en enorm erfaring og et netværk, som han kan drage nytte af i arbejdet i Hovedstyrelsen. Det samme gælder Lars’ erfaring som tillidsrepræsentant og kredsstyrelsesmedlem.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Lars har benene solidt plantet i skolemulden, og så har han det overordnede politiske udsyn, som en hovedstyrelsespost også kræver. Derfor giver jeg Lars min allerbedste anbefaling.