Debat
0   4

Anbefaling fra tidligere hovedstyrelsesmedlem Ulla Koch Sørensen

Du har forhåbentlig modtaget mail fra Danmarks Lærerforening vedrørende suppleringsvalg til Hovedstyrelse. Et medlem er trådt ud og derfor er der nu valg til den ledige plads. Der er fire kandidater, men kun en af dem er Børnehaveklasseleder og hører dermed til fraktion 2.

Siden 1972 har der været en repræsentant fra fraktion 2 i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse, men desværre var der ikke stemmer nok til at, Pia Tine Jessen kom ind da der var valg i december 2019. Nu har vi chancen igen da Pia Tine Jessen har valgt at stille op. Nogen vil måske påstå, at uanset hvem der vælges til hovedstyrelsen så arbejder hovedstyrelsen for alle medlemmer. Sådan bør det også være, MEN med den erfaring jeg har med fra mine 12 år i hovedstyrelsen ( 2008-2020) så ved jeg, at det betyder noget at der er en stemme der kender til området - ikke kun Børnehaveklassen,men indskolingen. Vi er igennem årene blevet færre børnehaveklasseledere så det vil få stor betydning hvis du udover selv at stemme får reklameret for Pia Tine Jessen så dine kolleger også stemmer den vej.

Valget slutter den 10. Marts og har du ikke modtaget mail til at stemme så kan du gøre det på Danmarks Lærerforenings hjemmeside.🍀🍀🍀

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
753 andre er allerede tilmeldt