Blog
0   39

Huske-Taktik spil i håndværk og design.

Abonner på nyt om Fatihs H&D-videoer i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Lav din egen huske-taktik spil i håndværk og design af fyrretræ eller krydsfiner.

Forløbet er tiltænkt 5.-6. klasse, samt til valgfagsklasser, det vurderes til at man bruger 8-10 lektioner på det spil. I dette forløb kommer eleverne til at bruge de fleste værktøjer og teknikker, som vi har i håndværk og design.

Eleverne lærer også at designe brikkerne såsom valg af farve og formen på deres computer. Nogle af de værktøjer som eleverne kommer til at bruge: Dekupørsav, løvsav, søjleboremaskinen, håndboremaskinen og hulsavsbor.

Nogle af de teknikker som eleverne komme til at bruge: dekupørsavning, løvsavning, slibning, maling eller oliebehandling, samt design af brikkerne på computer.

Artiklen fortsætter under banneret

Kassen til spillet er samlet sammen med lim og dyvler. Brikkerne er også lavet af krydsfiner med hulsavsbor i søjleboremaskinen og samlet med nogle rundstokker.

Farvebrikker med forskellige kombinationer blev udskrevet og lamineret.

Materialer: fyrretræ eller krydsfiner, sav, lim, dyvler, rundstokker, papir, lamineringslommer, hammer, sandpapir, maling eller olie.

Modellen her er udarbejdet og designet af Selim Baran som er en gave til min søn Sores. Vi har valgt kalde spillet huske-taktik spil. Musikken til videoen er valgt af Sores.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.263 andre er allerede tilmeldt
Hjælp os med at teste

Vin lille

⚠️ Hjælp os med at teste nye ideer til de faglige netværk og vind 6 flasker vin  ⚠️
Folkeskolens faglige netværk skal udvikles. Men hvor skal de udvikles hen? 
Vi har brug for din hjælp til at vurdere et par nye koncepter, så vi kan gøre de faglige netværk endnu mere relevante for jer.
1000 tak for din hjælp!
(hvis du vil tage testen på pc, kan du bruge dette link)
Tag testen på mobil - tager ca. 15 min.)