Hovedstyrelsesvalg 2021
0   9

Pia Jessen, Varde Lærerkreds, kreds 103

Jeg har været formand for Børnehaveklasseforeningen og kongresdelegeret for fraktion 2 i DLF's kongres siden 2007. Derudover er jeg tilknyttet netværket for de faglige foreninger i DLF's regi.

Jeg har været ansat i folkeskolen siden 1995, først i Helsingør og nu som børnehaveklasseleder på Trane Skole og Børneby, afdeling Horne, Varde.

1.-SUPPLEANT:

Marianne Giannini

2200 København N

Kreds 11

Min fagpolitiske erfaring har jeg via mit arbejde som tillidsrepræsentant og næstformand i MED ved Trane Skole og Børneby samt mit virke som kredsstyrelsesmedlem i Varde Lærerkreds. I forbindelse med udarbejdelsen af Folkeskoleidealet var jeg en del af DLF's arbejdsgruppe, og jeg har i flere omgange deltaget i Undervisningsministeriets skrivegrupper for revidering af "Fælles Mål". Jeg har desuden fungeret som sparringspartner og medudvikler i forbindelse med udarbejdelsen af sprogvurderinger, undervisningsmaterialer og flere rapporter omhandlende skolestart og indskolingen.

2.-SUPPLEANT:

Jane Krøyer

2860 Søborg

Kreds 11

For første gang i de 50 år, børnehaveklasselederne har været organiseret i Danmarks Lærerforening, er vi ikke repræsenteret i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse. Det betyder, at hovedstyrelsen mangler en repræsentant i fraktion 2, der er børnehaveklasseledernes fraktion. Det skal vi have lavet om på.

Artiklen fortsætter under banneret

Ved valget i 2020 fik jeg et godt valg. Derfor griber jeg chancen nu og håber, at alle I, der kan se vigtigheden af, at Danmarks Lærerforening har en hovedstyrelse med repræsentanter, der kan varetage alle medlemsfraktioners interesser, vil stemme på mig ved suppleringsvalget.

Jeg ser ikke mine interesser i det fagpolitiske isoleret fra mit eget felt som børnehaveklasseleder. De vil naturligt indgå som en del af helheden i hovedstyrelsesarbejdet, hvor det gælder den samlede folkeskole.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
796 andre er allerede tilmeldt