Hovedstyrelsesvalg 2021
0   1

Lars Søltoft Buur Holmboe, Vejle Lærerkreds, kreds 113

Hvorfor stille op til valg? For mig er det egentlig ret enkelt. Man må simpelthen være en smule vred over åbenlyse uretfærdigheder, som nogen burde gøre noget ved. Derfor er jeg i dag kandidat til hovedstyrelsen i Danmarks Lærerforening.

Jeg har set masser af konsekvenser af disse åbenlyse uretfærdigheder gennem mange år som tillidsrepræsentant og kredsstyrelsesmedlem. Billeder i mit sind af elever, som systemet har svigtet, og kolleger, der knækker under urimelige byrder og arbejdsforhold, minder mig om, hvorfor den "nogen", som burde gøre noget, bør være mig.

Artiklen fortsætter under banneret

1.-SUPPLEANT:

Ravi Willesen

6580 Vamdrup

Kreds 111

Men et varmt hjerte skal gå hånd i hånd med et køligt hoved.

2.-SUPPLEANT:

Henrik Bitsch Jakobsen

6520 Toftlund

Kreds 95

Et køligt hoved, der reflekterer kritisk over, hvilke veje Danmarks Lærerforening fremover skal vælge, er afgørende, så vores fag ikke skal lade sig føre ved snuden af de forskellige vinde, der blæser omkring os. I øjeblikket er det de nemme løsningers vinde, der blæser. De viser sig som forslag om resultatløn, så "dovne" lærere kan straffes, som apps, hvor man kan give sin lærer stjerner efter, hvor god man synes, hun er, eller som løfter om enkle veje til bedre tider.

Mange udfordringer venter. Arbejdstidsaftalen skal forbedres, og arbejdsmiljøet må ikke ofres på pandemiens alter. Vi er blevet et samfund, hvor al viden er til debat, og det kræver en styrket lærerprofession på alle niveauer fra studiestart til seniortilværelse. Foreningen har brug for et øje på hver finger for fremadrettet at fremstå som en enhed, hvor lærere i alle fraktioner og i alle dele af foreningen føler sig set og hørt. DLF må ikke fjerne sig fra sine medlemmer der, hvor de er.

Hvis disse ting betyder noget for dig, så sæt din stemme på mig ved hovedstyrelsesvalget 1.-10. marts.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ