Debat
0   9

På efteruddannelse eller studierejse?

Vil du på efteruddannelse som fx coach, studietur i udlandet eller har et projekt i tankerne indenfor det sundhedsfaglige område - så kan du søge legatet her om støtte!

Et relevant efteruddannelseskursus, der udvider dine kompetencer i arbejdet - eller en studietur, der giver inspiration i arbejdet eller til et særligt sundhedsfagligt projekt - er blot nogle af de ansøgninger som Ingefred Juul Andersens Legat har støttet på det seneste.

Andre har fået mod på at videreuddanne sig for at forbedre jobmuligheder eller måske for at udvikle og fastholde det job, man allerede har. Andre igen forsøger sig med coaching på nye måder - enten med særlige virtuelle forløb eller små bogserier.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi er i en svær tid med mange nedlukninger i samfundet, men på et tidspunkt - og gerne snart - vil der vise sig muligheder igen. Så tiden er måske nu, hvor du tager muligheden for at udvikle dine kompetencer - især hvis du ikke er så heldig, at være på en arbejdsplads, der allerede giver dig de muligheder.

Der er mange veje indenfor det sundhedsfaglige område og har du mod på at udvikle dig, så kan du, hvis du har en uddannelse som Husholdningslærer, Ernærings - og Sundhedsøkonom eller professionsbachelor i sundhed og ernæring og er medlem af Danmarks Lærerforening søge et tilskud fra Ingefred Juul Andersens legat.

Yderligere om ansøgning kan ses på DLF's hjemmeside www.dlf.org og søg under Ingefred Juul Andersens legat.

På bestyrelsens vegne

Bjørn Hansen

Hovedstyrelsen

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
800 andre er allerede tilmeldt