Debat

Giv modstanden mod at blive trampet på din stemme

Samtidig med at der bliver delt milliarder ud for at holde dele af det private erhvervsliv lukket holdes de nødvendige milliarder tilbage fra den offentlige sektor.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den samme offentlige sektor hvis frontmedarbejdere hyldes for deres omstillingsparathed og store arbejdsindsats med at holde landet i gang på trods af udfordringerne med covid-19. 

Som tak får vi tilbudt en 3-årig minusoverenskomst.

Der er ingen forbedringer på arbejdstid og ansættelsesforhold.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Vi vil fortsat skulle leve med dagligt at skulle tilsidesætte faglighed og værdighed i vores arbejde med landets borgere. 

Det er svært at opfatte det som andet end en hån for vores store arbejde under corona. Som et spark som tak for indsatsen.

Der er brug for at den offentlige sektor oprustes og at vores forhold respekteres og forbedres. At vi bliver flere kolleger til at løfte opgaven. 

Hvad kan vi så gøre lige nu? Vi kan vise at vi skal en anden vej ved at stemme nej. 

Et nej tak til at vores forhandlerne på forhånd har opgivet og accepteret regeringens spareramme.

Takken for vores indsats skal være andet end tomme ord. 

Powered by Labrador CMS