Corona
0   24

Kolding: Lukker alle skoler inden for bygrænsen

Efter ønske fra Kolding Kommune har regeringen nu besluttet, at alle skoler og daginstitutioner i postnummer 6000 Kolding holder lukket den kommende uge for at stoppe smittespredningen.

Kolding Kommune har de seneste dage oplevet et voksende smittetal, og alle alle Kolding-borgere over 12 år opfordres til at lade sig coronateste. Der blive etableret testkapacitet, så også børn ned til to år kan blive testet.

"Situationen i Kolding er alvorlig, og den høje smitte skal hurtigst muligt ned igen. Da smitten især er koncentreret om en række skoler og daginstitutioner, er det derfor nødvendigt at sende de mindste elever hjem igen og at lukke daginstitutioner i byen. Kolding Kommune og Styrelsen for Patientsikkerhed arbejder tæt sammen og har sat gang i flere tiltag. Jeg vil gerne sende en klar opfordring til alle borgere i Kolding by om at lade sig teste, så usynlige smittekæder hurtigst muligt kan blive brudt", siger sundhedsminister Magnus Heunicke i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under banneret

Munkevængets Skole lukkede ned torsdag før vinterferien efter et større smitteudbrud og åbner altså nu ikke på mandag. De øvrige kommunale skoler, der lukkes, er Bakkeskolen, Bramdrup Skole, Brændkjærskolen,Dalby Skole, Eltang Skole og Børnehave, Harte Skole, Lyshøjskolen, Sdr. Vang Skole, Vonsild Skole og Aalykkeskolen.Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ