Ny journalistpraktikant på bladet

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ida Juel Koll er 27 år, i gang med en kandidatuddannelse i journalistik og politik & administration på Roskilde Universitet, og så er hun Folkeskolens splinternye praktikant.

"Jeg synes, at folkeskolen er et sindssygt vigtigt velfærdsområde. Det er der, alting starter. Og så handler det jo om noget af det mest grundlæggende i vores samfund, nemlig dannelse", fortæller hun.

Tidligere har Ida Juel Koll blandt andet arbejdet i Kræftens Bekæmpelse, været på udveksling i Bergen i Norge og gået vandretur i Himalaya.

"Jeg drømmer ikke nødvendigvis om at vælte en minister, men jeg drømmer om at fortælle de historier, som er samfundsrelevante og rykker noget i verden", fortæller Ida Juel Koll, som ser frem til både at skrive nyheder på folkeskolen.dk og længere undersøgende artikler til Folkeskolen.

Ida Juel Koll kommer til at være en del af redaktionen de næste tolv måneder og tager over efter praktikant Camilla Jørgensen, som er vendt tilbage til Syddansk Universitet for at skrive speciale.