Matematik
0   1

Hverdagsøkonomi på skoleskemaet

Danske Skoleelever og Danske Bank er gået sammen om at udvikle et undervisningsforløb, der skal lære elever på mellemtrinnet om hverdagsøkonomi. For selv om emnet er stærkt efterspurgt blandt eleverne, er det kun hver femte elev i 4.-7. klasse, der beskæftiger sig med det i undervisningen. Fra formand for Danske Skoleelever Esther Vyff Balslev Petersen lyder budskabet: "Eleverne vil rigtig gerne tage ansvar for deres egen finansielle dannelse, og vi er klar på at lære om det i skolen". Derfor har Danske Skoleelever og Danske Bank netop lanceret onlineforløbet Peng' Pong, som er skræddersyet til hjemmeskolen.

Find materialet: pengpong.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.189 andre er allerede tilmeldt