Blog
0   1

Så er vi tilbage.

Abonner på nyt om Pernille Brandt i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Første dag tilbage efter en juleferie og 5 ugers hjemmeskole.

Flaget var hejst og der var (er stadig i skrivende stund) snestorm over Bornholm, da vi i morges vendte tilbage efter at have været på juleferie og haft 5 uger med hjemmeundervisning. 

Hvor var det dejligt at se alle mine små elever igen. Det er altså bare federe at være sammen med dem, end at se på dem på Teams, selvom det også har været hyggeligt. 

En ting var at mine elever var glade for at se os voksne, men de var virkelig også glade for at se hinanden. Lidt generte stod flere af dem i morges ude på vores mødested og smilede og vinkede lidt til hinanden. 

Men da vi så var inde i klassen gik snakken. De sludrede og hyggede sig og var så glade for at være tilbage. 

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg ved godt at Rom ikke blev bygget på en dag, med en god start som vi havde i dag, er faktisk mere end jeg  turde håbe på. 

Resten af ugen vil gå med fokus på det sociale og også lidt opgaver. Lege og snak og se hinanden an. 

At vi så på fredag går på en uges vinterferie, kan man synes er noget fjollet, og jeg tænker at flere har sat spørgsmål tegn ved det. Det var meget meget vigtigt at de små skulle igang igen, det kan vi godt være enige i, men at vi så samtidig en uge efter hiver dem ud af det igen, det synes jeg faktisk ikke er fair at gøre mod dem. 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
754 andre er allerede tilmeldt