Debat

Aftalepapir

Slip uddannelsesvejlederne fri

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Så kom det formøse aftalepapir, nu hvor dørene til grupperummene på Christiansborg  er låste og det politiske flirteri er afløst af løsgængere og evige kursusforløb i ufrivillige håndbevægelser og mundretorik.

I fortvivlelse over, at  - noget må vi da kunne sætte dem til ? -  har man igen øje for de hjemsendte lærere på fuld løn og vilkårene om de seks sansers langdistancepædagogik fundet det betimeligt at  - PYT, vi snupper da bare et andet fagområde og lader lærerne chatte med ungerne om dagen i morgen – deres valg af uddannelse.

Det svarer til at den hjemmegående tømrer pludselig befinder sig i slagterens baglokale for at finde hoved og hale i de døde svin eller ekspederer Fru Jensen: De vil have en planke?..Ska´ det være teak eller okseblodsfarvet?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Aftalepapir – fint, fint. Politisk fulgt op af tilførelse af midler til klinisk fjernvejledning – så sluger de nok den skjulte finte.

Skal vi nu ikke holde os til, at uddannelsesvejledning i nærområderne hører uddannelsesvejlederne til. Dem ude på skolerne eller som kommer på skolerne. Det er deres ansvarsområde. Så kan vi helt fint for mig indgå aftaler om at samarbejde med lærerne. Men hvem ved, måske kommer der snart et nyt aftalepapir som giver uddannelsesvejlederne adgang til at undervise i skolefaglige områder.

Nej, jeg er helt enig med København – slip uddannelsesvejledningen fri 😊 – slip vejlederne fri 😊 😊