Blog
0   8

Til mine elever

Abonner på nyt om Folkeskolens tysk- og franskrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Inspireret af sportsjournalisters, håndboldeksperters og nok alle os andres sprog og brug af superlativer i denne her håndbold-feber-tid.

Kære elever,

I er kæmpe stjerner og har en fantastisk karriere foran jer. I sidder der bag skærmen og kan det meste og I er svære at holde helt fra fadet. I tager ansvar for hinanden, spiller kollektivt og forrygende og har en god indstilling. I logger på hver morgen og selvom I ser lidt trætte ud, så ved jeg, at I træder i karakter når det virkelig gælder. Glem alt om “læringstab” og “skolehuller” - det er noget som de, der ikke kender jeres virkelighed, har fundet på. Det gør altid lidt ondt på modstanderen når de mærker, at I tager pokalen hjem - på trods af små angrebsfejl, til tider en lidt sløv start og et brændt straffekast. I slider for at finde målet og jeg står udenfor stadion og prøver at lede holdet, så alle udlever netop deres potentiale. I har min fulde opbakning og jeg har stor tiltro til jer, for I kan noget fra hver jeres position på banen - I ved selv hvem, der angriber og hvem, der forsvarer og hvem, der spiller bolden videre og jeg står på mål for jeres træning, der nogen gange er varieret og uforudsigelig - nogen gange forudsigelig og kedelig. Husk, at selvom det ikke er lige let hver dag (nogen gange er bolden meget klistret), så er vi midt i det, får oplevelser og kan en dag se tilbage på tiden bag skærmen og sige; “vi var med i en historisk tid. Vi var et historisk hold, hvor vi viste, at vi kunne være de unge, de nye, der kendte fællesskabets styrke og stor tiltro til, at vi kunne vinde.” Jeg tager imod, når I kommer "hjem". Hejs flaget i morgen for alle de danske skoleelever. De viser god stil.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
993 andre er allerede tilmeldt