Blog
0   10

Høring om teknologiforståelse

Abonner på nyt om Future Classroom Lab i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Fredag d. 5. februar kl. 10-14 er der en online høring om teknologiforståelse, - og du kan komme med!

I Future Classroom Lab på Københavns Professionshøjskole glæder vi os til at høre skoler, interesseorganisationer, forskere og andre aktører i og omkring folkeskolen sætte fokus på den nye faglighed.

Børn og unge (og alle os voksne) er en del af et samfund præget af teknologi, - med alle de fordele og ulemper det nu engang medfører. Nogle følger af vores teknologibrug vil vi gerne være fri for, og andre giver nye muligheder, som vi slet ikke kan eller vil undvære. 

Vi synes, at det er vigtigt, at de forskellige modeller for hvordan faget skal leve i folkeskolen bliver diskuteret. Skal det være et selvstændigt fag eller en dimension ind i alle fag? Hvilke fordele og ulemper er der ved de forskellige modeller? Derfor er vi rigtig glade for, at mange forskellige aktører i skolen er med på høringen og ser særligt frem til at høre elevernes perspektiv på den nye faglighed.

Om det bliver et nyt fag, en ny dimension i eksisterende fag eller ingen af delene, så er teknologiforståelse en meget vigtig del af skolens dannelsesopgave, og vi vil have fejlet, hvis vi slet ikke inddrager det, som en naturlig del af skolens virke.

Artiklen fortsætter under banneret

Alle kan tilmelde sig høringen, og vi håber, vi bliver mange, der deltager i debatten nu og fremover, så vi kan få mange forskellige synspunkter på den nye faglighed. Du kan tilmelde dig her: 

www.kp.dk/arrangementer/hoeringskonference-om-teknologiforstaaelse/


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.042 andre er allerede tilmeldt