Blog
9   183

Baaah! Læringstab?

Abonner på nyt om Læring i det 21. århundrede i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Vi har lige præcis de elever vi har, og ikke dem vi tror vi skal have. En kort kommentar om læringstab.

Læringstab min bare røv ...

Tab. Altså noget DU har tabt. Uopmærksom som du er.

Artiklen fortsætter under banneret

Nu har eleverne også tabt og mistet deres læring. Som en 8-årig mister deres vanter. Dumme, dumme børn. I kan jo slet ikke følge med ministeriets ide om hvad, I skal lære!

"Nåh, så I kan joine videokald, connecte hovedtelefoner med bluetooth, rækkehånden op digitalt, øve læseteater i breakout rooms, indstille lækre baggrunde i indstillinger, manøvrere i meget anderledes hverdag. Udviklet selvstændighed. Baaah!"

I har tabt alligevel. For I har ikke lært det, der er besluttet I skal lære på støvede (?) gange. På gange, hvor man åbenbart ikke ved det helt fundamentale: Vi har lige præcis de elever vi har, og ikke dem vi tror vi skal have.

---

Hvis eleverne har tabt noget, så må det være deres tålmodighed. Tålmodighed med SÅ manglende forståelse. Forståelse for skolens opgave. Forståelse for at eleverne er skolens ypperste produkt og råvare.

Det kan kun være på politisk plan, at der er sket et kæmpe tab af forståelse. Børnene er præcis lige der, hvor de skal være!

Peace out.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ