Blog
0   12

Fup eller fakta?

Abonner på nyt om Tysk og fransk i skolen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Det kan næppe overraske nogen bloklæser i tysk, at jeg interesserer mig for faget og dets muligheder. I bloggen nedenfor kan du konstatere, at du kan lære dig selv at tale perfekt engelsk og mange andre sprog på kun nogle få uger.

Danmarks bedste sprogtjeneste

Der dukker mange forskellige henvisninger op i ens indbakke på mailen, når man først har vist interesse. 

Lokkemaden til denne hjemmeside/annonce indledes således: ”Danmarks bedste sprogtjeneste: Lær dig selv at tale perfekt engelsk og mange andre sprog på kun nogle få uger!”

Udsagnet motiveres således:  ”Denne metode kaldes engelsk binaural system og kan bruges i kurset Alpha Lingmind. Det er en ekstraordinær proces til at øve indflydelse over hjernen gennem bekræftelsen af færdige udtryk og sætninger samt lyde med specielle frekvenser - som kaldes binaural beats. Disse lyde garanterer effektive og øjeblikkelige resultater og hurtig mestring af det engelske sprog.

Artiklen fortsætter under banneret

Du skal bare lytte til optagelserne og "programmere" hjernen til automatisk at absorbere engelsk som en svamp!”

Nu skal man jo ikke være professor for at betvivle, at man på få uger kan beherske et fremmedsprog flydende. Jeg har undervist i tysk i mange år, har været med siden lytteteksternes start, og var fagkonsulent, da lytteprøverne i sin tid blev indført. Jeg har været med til at udbrede begrebet Kommunikativ Kompetence gennem adskillige kurser på daværende amtscentraler og Danmarks Lærerhøjskole, og jeg har ALDRIG oplevet, at noget sproggeni kunne lære et sprog flydende på kort tid. Enhver sproglærer ved, at det koster masser af træning og øvelse at komme til at beherske et fremmedsprog.

Det vækker derfor tvivlen frem, når jeg lader mig lokke videre ind på hjemmesiden for Neuroscience Institute.

For der at konstatere, at hvis man køber metoden, vil man kunne få et bedre job – sprogfærdigheder er det grundlæggende krav blandt jobtilbud. Op til 5 gange bedre løn – kendskab til engelsk (sprog) er det første skridt til bedre job, forfremmelser og lønforhøjelse. Mulighed for at arbejde i udlandet – dvs. indtjening op til 10 gange højere end i Danmark. Bekvemmelighed i udlandet – problemfri kommunikation med udlændinge under rejsen. Personlig udvikling – bedre uddannelse, større kompetencer og interessante hobbyer. Respekt fra venner – folk beundrer dem, der kender fremmedsprog.

Fristende må man sige – og så på kun få uger. Lad mig høre, hvis nogle af jer, der læser dette, har erfaret, at man kan tilegne sig et fremmedsprog med lynets hast. Jeg hører gerne fra jer i kommentarfeltet herunder. Hvis ikke tror jeg, I smiler videre, som jeg gør det.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
996 andre er allerede tilmeldt