Katalog skal øge trivslen for blandt andet hjemsendte lærerstuderende

Trivselskaptajner, coronabuddies og platforme til fællesskaber. Det er nogle af de idéer, uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen præsenterer i et 21 siders langt katalog med idéer fra både uddannelsesinstitutioner, virksomheder, kulturliv og studerende selv til, hvordan man kan styrke unges trivsel under corona. "Det er ikke kun fredagsbarer og fysiske undervisningstimer, der er aflyst. Det samvær og den fællesskabsfølelse, der er med til at gøre studietiden meningsfuld, er begrænset til et absolut minimum. Derfor er det vigtigt at skabe nye rammer for samvær, nu hvor de gamle er sat ud af spillet", siger ministeren i en pressemeddelelse.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

ufm.dk: Uddannelses- og forskningsministeren vil styrke unges trivsel med trivselskaptajner, coronabuddies og platforme for fællesskaber