Blog
1   7

Humor er temaet

Abonner på nyt om Jens Raahauge i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Dette er en reklame for den hverandenårlige "nordisk barnebokkonferanse på Sølvberget i Stavanger", som i år afvikles digitalt. Og netop i år er temaet HUMOR!

Tidligere har jeg været med i programrådet for den nordiske børnebogskonferance i Stavanger, som afholdes hvert andet år, og som oftest har en høj inspirationsværdi.

Desværre plejer antallet af danske deltagere at være til at overskue - vel især på grund af omkostningerne. Norge er ikke et billigland.

Derfor er det en gave  midt i coronatrængslerne, at konferencen i år bliver afviklet digitalt. Man kan melde sig til via linket nedenfor - og prisen svarer til en enkelt gang spisning i Stavanger.

Jeg har fået denne mail, hvis indhold jeg fluks sender videre med de bedste anbefalinger: 

Artiklen fortsætter under banneret

 

Kjære tidligere barnebokkolleger i Norden

Håper dere har det bra, til tross for at verden for tiden er stengt.  Koronasituasjonen har dessverre gjort det umulig å gjennomføre Nordisk barnebokkonferanse 2021 med publikum, men min etterfølger Maria og hennes programråd har satt sammen et spennende digitalt program: www.xn--slvberget-l8a.no/Hva-skjer/Nordisk-barnebokkonferanse/Program/Programmet-for-NBBK-2021.

NBBK 2021 strømmes fra Sølvbergets Youtube-kanal 1. – 3. februar, og temaet denne gangen er HUMOR. Jeg håper dere har lyst å følge konferansen fra hjemmekontoret, og at dere kan hjelpe oss å dele informasjonen i deres nettverk. Digitalt konferansepass kjøpes her: www.xn--slvberget-l8a.no/Hva-skjer/Nordisk-barnebokkonferanse/Billetter2/Billetter. Programmet onsdag 3. februar er gratis.

Håper vi «ses» til NBBK 1. – 3. februar!

Vennlig hilsen

Siri Odfjell Risdal

Program

www.xn--slvberget-l8a.no/Hva-skjer/Nordisk-barnebokkonferanse/Program/Programmet-for-NBBK-2021.

Tilmelding

www.xn--slvberget-l8a.no/Hva-skjer/Nordisk-barnebokkonferanse/Billetter2/Billetter.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.483 andre er allerede tilmeldt