Blog
2   47

Naturkunst i fjernundervisning til 5. og 6. klasser...

Abonner på nyt om Fatihs H&D-videoer i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Naturkunst

Naturkunst: Eleverne får udleveret et stykke krydsfiner, pensel, sandpapir og lim. Eleverne henter ovenstående materialer i en pose fra kontoret på det tidspunkt de blev henvist til.

Eleverne skal ud i naturen, og finde minimum 5 forskellige genstande. Der må gerne være mere end en af det samme genstand. (Det kan være; Kogle, agern, pind, gren, sten, blade, eller lignende) med de fundne genstande skal de designe deres "naturkunst" på krydsfiner,

Først skal eleverne slibe deres krydsfiner og de må gerne male eller farve, hvis de har maling derhjemme. Derefter skal de dekorere deres krydsfiner med de genstande som de har fundet i naturen. Eleverne skal bruge lim til at sætte genstandene på krydsfinér.

Undervejs skal eleverne tage min. 5 billeder af deres produkt mens de dekorerer og endelig en slut billede af det færdige produkt. envidere er der aftalt at eleverne skal sende billederne til underviseren på aula, til mail  eller som mms til telefonen.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg vedhæfter et eksemplar som jeg har selv lavet, til inspiration. 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.258 andre er allerede tilmeldt