PLC-skolebibliotekar
0   15

Bliv inspireret af nogle af Danmarks bedste PLC’er

På tre gratis webinarer deler de tre PLC’er, der i 2020 blev kåret som landets bedste, ud af deres erfaringer med at skabe læselyst.

Kom med på besøg i Auning Skoles PLC, når de prisbelønnede PLC-medarbejdere fra Norddjurs Kommune fortæller, hvad det er de gør, som er  prisværdigt.  Eller kig forbi Sundbyøster Skole, Københavns Kommune. og Lille Næstved Skole i Næstved Kommune, som delte andenpladsen i sidste års kåring af Årets bedste PLC.

BookTalks, blind dates, læseklubber, BookBento og undervandslæsning er nogle af de greb, som PLC-folkene vil komme ind på i løbet af den halve time, hver skole holder oplæg. Dér hvor du især kan finde inspiration, er dog til hvordan man som pædagogisk læringscenter kan samarbejde med forældre, folkebiblioteker, andre undervisere, PLC-vejledere på andre skoler, lokale foreninger med flere om at øge elevernes læselyst.

Hvert webinar vil vare en halv time fra kl. 13 til 13.30. Første webinar finder sted torsdag den 25. februar og bliver sendt fra læringscentret på Auning Skole. Det andet bliver torsdag den 25. marts og vil være med læringscentret på Lille Næstved Skole. Det sidste webinar vil være med læringscentret på Sundbyøster Skole den 22. april.

Det er Kommunernes Forening for Pædagogiske Læringscentre, som afholder de tre webinarer. Deltagelse gratis for alle. Du tilmelder dig ved at skrive en mail til kfplc@kfplc.dk, hvor du skriver, hvilke(t) webinar(er), du vil deltage i, så vil du modtage et link, som du skal klikke på for at se med den pågældende dag.

Artiklen fortsætter under banneret

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
701 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.504 andre er allerede tilmeldt