Autisme-spektret
0   2

Praktik til elever med autisme

Skoleelever med autisme mangler praktikmuligheder, der tager hensyn til deres autisme. Men det vil initiativet "Klar til Start" lave om på. Det vil nemlig bane vej for flere særligt tilpassede tilbud til unge med autisme. Ifølge folkene bag initiativet mangler de fleste arbejdspladser nemlig viden om og erfaring i at kunne give en ung med autisme et vellykket og trygt forløb i erhvervspraktik. Men i "Klar til Start" vil de gerne have skolepraktikanter, så har du en elev med autisme, der har svært ved at finde en praktikplads, kan du undersøge, hvordan initiativet kan hjælpe dig, på deres hjemmeside.

Tag kontakt: klartilstart.dk/erhvervspraktik/

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.462 andre er allerede tilmeldt

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
488 andre er allerede tilmeldt