Undervisningsmiljø
0   3

Har din skole fortjent 100.000 kroner for elevernes arbejdsmiljø?

Har din skole fundet en form på fjernundervisningen, som også gavner undervisningsmiljøet? Hvordan får I alle med i fællesskabet, når I ikke kan mødes fysisk? Gode løsninger på onlineundervisningens indbyggede udfordringer kan udløse årets Undervisningsmiljøpris.

Skoleåret 2020-21 har været og er stadig præget af hjemsendelser, nedlukning og fjernundervisning, og det sætter trivslen under pres. Og netop undervisningsmiljøet er særlig vigtigt at fokusere på i en situation, hvor klassefællesskabet til at fungere på afstand.

Undervisningsmiljøprisen uddeles en gang om året og gives til en person, klasse, årgang, lærergruppe, personalegruppe, skole eller et uddannelsessted, som har gjort/gør en særlig indsats for elevernes eller de studerendes undervisningsmiljø. Prisen består af et diplom og 100.000 kroner fra Undervisningsministeriet. Det er Dansk Center for Undervisningsmiljø, som uddeler prisen.

Artiklen fortsætter under banneret

Når der skal kåres en vinder, lægges der vægt på indsatser, som har forbedret undervisningsmiljøet på den pågældende skole eller studiested. Indsatsen kan både handle om de fysiske rammer, lokaler, inde- og udearealer, men det kan også være tiltag i det psykiske miljø, som for eksempel handler om relationer, social trivsel og/eller faglig trivsel.

Kender du en skole, som fortjener anerkendelse for sin indsats for undervisningsmiljøet, så kan du indstille vedkommende til Undervisningsmiljøprisen. På baggrund af indkomne indstillinger udvælger og foreslår DCUM tre vinderkandidater til undervisningsministeren, som finder den endelige vinder.

Sidste frist for indstilling er 31. marts. Alle kan indstille via DCUM's hjemmeside.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ