Debat

Børnene har stadig brug for dig! – når corona’en har lagt sig, og du er klar.

Savner du børnenes begejstring og noget socialt med andre ligesindede?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

BogSpiloppen er en forening, som giver mere højtlæsning og flere bøger til børn i børnehaver, der mangler højtlæsning i deres dagligdag. Det gør vi, fordi højtlæsning og bøger udvikler børn personligt, socialt og fagligt. Vi vil gerne medvirke til, at børn trives bedre og klarer sig bedre i skolen.

Vi søger frivillige i Aarhus kommune, der har lyst og energi til at være sammen med børn. Du kunne være pensioneret pædagog, lærer, pædagogmedhjælper eller dagplejer, men det er slet ikke et krav. Det vil være et generationsmøde, hvor du vil have en bedsteforældrerolle. Det skal være hyggeligt og rart for både dig og børnene.

Du:

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

  • skal læse højt for en lille gruppe børn, tale om det I har læst og lave nogle aktiviteter, der knytter sig dertil. Det er de samme børn, der er i gruppen fra gang til gang.
  • bliver tilknyttet én børnehave og skal som udgangspunkt læse 1 time ad gangen 1 eller 2 gange om ugen.
  • kan gøre en kæmpe forskel for børnene. Hver evig eneste gang du er i børnehaven, giver du en gave i form af nærvær, nærhed og tryghed. Du giver dem ord og samvær, som de tager med i deres liv. Du vil være ventet og husket.
  • bliver en del af et hold af engagerede frivillige, der vægter det sociale højt.

I løbet af et år vil der være en række fælles aktiviteter for alle BogSpiloppens frivillige. Det kan være gåture, foredrag og formiddags/eftermiddagshygge, hvor vi også kan få inspiration til nogle af de aktiviteter, vi laver med børnene.

Ring eller skriv til BogSpiloppen: Tlf: 93 86 64 04 eller bogspiloppen@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig!