Debat
0   4

Børnene har stadig brug for dig! – når corona’en har lagt sig, og du er klar.

Savner du børnenes begejstring og noget socialt med andre ligesindede?

BogSpiloppen er en forening, som giver mere højtlæsning og flere bøger til børn i børnehaver, der mangler højtlæsning i deres dagligdag. Det gør vi, fordi højtlæsning og bøger udvikler børn personligt, socialt og fagligt. Vi vil gerne medvirke til, at børn trives bedre og klarer sig bedre i skolen.

Vi søger frivillige i Aarhus kommune, der har lyst og energi til at være sammen med børn. Du kunne være pensioneret pædagog, lærer, pædagogmedhjælper eller dagplejer, men det er slet ikke et krav. Det vil være et generationsmøde, hvor du vil have en bedsteforældrerolle. Det skal være hyggeligt og rart for både dig og børnene.

Artiklen fortsætter under banneret

Du:

  • skal læse højt for en lille gruppe børn, tale om det I har læst og lave nogle aktiviteter, der knytter sig dertil. Det er de samme børn, der er i gruppen fra gang til gang.
  • bliver tilknyttet én børnehave og skal som udgangspunkt læse 1 time ad gangen 1 eller 2 gange om ugen.
  • kan gøre en kæmpe forskel for børnene. Hver evig eneste gang du er i børnehaven, giver du en gave i form af nærvær, nærhed og tryghed. Du giver dem ord og samvær, som de tager med i deres liv. Du vil være ventet og husket.
  • bliver en del af et hold af engagerede frivillige, der vægter det sociale højt.

I løbet af et år vil der være en række fælles aktiviteter for alle BogSpiloppens frivillige. Det kan være gåture, foredrag og formiddags/eftermiddagshygge, hvor vi også kan få inspiration til nogle af de aktiviteter, vi laver med børnene.

Ring eller skriv til BogSpiloppen: Tlf: 93 86 64 04 eller bogspiloppen@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
770 andre er allerede tilmeldt