Blog
0   22

Mens vi venter ...

Abonner på nyt om Den faglige forening Håndværk og Design i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Overvejelser over sommerprøven. Hvad gør vi indtil da?

Vi venter på, at situationen omkring coronaen igen gør det muligt at møde vore elever til fysisk undervisning.

Vi venter på, at ministeren for vores område beslutter sig til, hvad der skal ske med valgfagsprøven for 8. kl. til sommer.

 

Nu hvor skoler over hele landet igen er lukket ned, mister valgfagseleverne endnu mere undervisning i deres værksted. Det betyder, at valgfagseleverne i 8. kl. slet ikke kan nå at blive prøveklar.

Artiklen fortsætter under banneret

 

Mens vi venter, bør vi alligevel tænke i at forberede eleverne så godt som muligt. Her tænker jeg ikke på løsrevne designopgaver, der ikke skal udføres håndværksmæssigt. Jeg tænker på hvordan undervisningen efter nedlukningen kan se ud.

 

Lav en prøve-prøve. Med dette mener jeg et forløb, der tids- og omfangsmæssigt planlægges og afvikles, så det stemmer overens med tidsforbruget til en prøve. 

Læs mere på Den faglige forening håndævrk og design.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.258 andre er allerede tilmeldt