Debat
3   15

Tilpas eksamenskravene

Lad os gå efter at gennemføre eksamen - men slække på pensumkravene, .

Den nuværende 9. årgang er nu hjemsendt i samlet mere end 3 måneder, nogle væsentligt mere på grund af lokale Covid19-udbrud.  

Jeg tror det gælder de fleste fag, men i naturfagene, hvor jeg har min gang, er det særlig tydeligt at kravene bliver svære at leve op til. I løbet af 8. og 9. klasse skal der udarbejdes projekter i fire fællesfaglige fokusområder, for at kunne indstille til eksamen, og disse skal være baseret på egne undersøgelser og modeller.

Artiklen fortsætter under banneret

Det bliver sværere og sværere at nå for hver dag der går, uden adgang til faglokaler, udstyr eller mulighed for ekskursioner. Hvem skal man mon råbe op for at få sænket kravet til tre fokusområder?

Det er nu der skal kigges på eksamenskravene, hvis ikke vi skal risikere at få endnu en eksamensløs årgang - og dét vil i hvert fald være en unødvendig bet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.552 andre er allerede tilmeldt