Blog
3   3

Kom og del dine erfaringer med online undervisninger på Twitters #skolechat

Abonner på nyt om It, medier og læring i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

På Twitter er der altid gang i skolesnakken under hashtagget #skolechat. Med en ny omgang nødundervisning er der behov for at få drøftet online undervisning på de forskellige trin i skolen. Første omgang #skolechat bliver mandag d. 11/1-2021 kl. 20-21.

På de sociale medier er der allerede mange holdninger og spørgsmål til en ny omgang online undervisning. Det være sig både i forhold til organisering og indhold samt det sociale og kontakten til de enkelte elever og en masse andre ting. 

Hvordan skal det lykkes at tage hånd om de sårbare elever? Hvordan kan man tage hånd om de mindste elever? Hvordan organiserer man? Hvad er godt indhold? Hvilke opgavetyper virker? Hvordan tilrettelægges samarbejde mellem elever? Hvordan får man eleverne væk fra skærmen? Hvordan klarer man undervisning og egne børn på samme tid? Hvordan bringes lærerkræfter bedst i spil?   

Anne Hammer lavede et opråb på Twitter, og snart er der gang i #skolechat igen. Mandag d. 11/1-2021 kl. 20-21. 

Artiklen fortsætter under banneret

Deltagerne i #skolechat er eksperter på praksis i skolen, og de kan med stor styrke dele deres erfaringer og forskellige perspektiver og hjælpe hinanden på en vej. De hjælper hinanden med svar på spørgsmål, og de bringer meningsfulde spørgsmål til torvs, og sådan går det derudaf. 

Kom og vær med i de spændende meningsudvekslinger og drøftelser. Stemningen er altid god, og er man ny, så skal man nok blive taget godt imod. og du bliver med garanti klogere.   

Vel mødt til #skolechat 😊  

Det er også muligt at deltage i #skolechat på Facebook. Følg linket: www.facebook.com/groups/691202501420912/


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.081 andre er allerede tilmeldt