Blog
6   13

Håndværk/design i en coronatid

Abonner på nyt om Blog-værk i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Håndværk/design undervisning i en coronatid kan være virkelig udfordrende. Bliv her inspireret af dine kollegaer.

Når mange på mandag starter op igen efter en tiltrængt juleferie er det igen på en ny måde. Det kan for utroligt mange være udfordrende med nød/fjernundervisning og da retningslinjerne ift. den anderledes skoledag er op til ledelserne på de respektive skoler, står vi allesammen faktisk forskelligt.  For mange er faget også et udfordrende fag med nye retningslinjer, forskellige færdigheder og tilgange til faget. Dette er også en udfordring! 

 

Men også i denne tid, vil jeg slå et slag for ordsproget "to hjerner, tænker bedre end én..." og opfordre alle folk til logge ind på deres facebookprofil og blive inspireret af dine fagfæller. Der findes et utal af materialer, gode idéer og end gode debatter på håndværk/design-siden på facebook. Og hvis vi ser bort fra de få, der er kommet i det forkerte rum og forsøger at sælge kunsthåndværk, så kan du her boltre dig med andre, der står i (næsten) samme situation som dig.  Kom glad i din faglige forenings facebookgruppe fuld af inspiration til den kommende tids undervisning;  https://www.facebook.com/groups/351726328266391

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.298 andre er allerede tilmeldt