Blog
0   10

Kristne værdier i praksis

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Mød kendte danskere i en række samtaler om livsværdier i anledningen af julen

Mange troende, kulturkristne og andre danskere, som normalt ikke går i kirke, plejer traditionens tro at gå til gudstjeneste juleaften. Sådan bliver det ikke helt i år – der er dog åbent i kirken ( ifølge de seneste udmeldinger fra kultur- & kirkeminister Joy Mogensen ) dog med restriktioner. Mon ikke de fleste springer over i år og ser julegudtjenesten på DR1 fra sofapladsen.

Skulle man udover andefedt og sprød flæskesvær havde brug for lidt åndeligt føde i juledagene, så kan disse udsendelser/samtaler anbefales.

Mød tv-vært Dina Al-Erhayem i en snak om vores livsværdier med et kristent afsæt på tomandshånd med henholdsvis Bertel Haarder, Niels Hausgaard, Jonas Petersen og Ida Auken.

Bemærk: Udsendelserne er fra 2015, 2016 og 2017

Artiklen fortsætter under banneret

Glædelig jul.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Religionsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Religionslærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.075 andre er allerede tilmeldt