Forskning
0   8

Forskningen i naturfagsdidaktik får millionstøtte

Novo Nordisk Fonden har bevilget 4,8 mio. kroner over seks år til forskning i naturfagenes didaktik. Midlerne overdrages til foreningen Danish Science Education Research Association. Ifølge foreningen er det danske naturfagsdidaktiske forskningsmiljø svagt sammenlignet med andre nordiske og europæiske lande - få personer spredt på et stort antal institutioner med mindre naturfagsdidaktiske grupper. Bevillingen kan være med til at forbedre sammenhængen i det didaktiske forskningsmiljø.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.558 andre er allerede tilmeldt