”På den lange bane er det en god nyhed for landets skoler og uddannelsesinstitutioner, der får bedre undervisere i naturfag, nu hvor forskningen bag styrkes”, siger Martin K. Sillasen, næstformand i den forening for naturdidaktikforskere, som har fået millionstøtte.

Forskningen i naturfagsdidaktik får millionstøtte

Novo Nordisk Fonden har bevilget 4,8 mio. kroner over seks år til forskning i naturfagenes didaktik. Midlerne overdrages til foreningen Danish Science Education Research Association. Ifølge foreningen er det danske naturfagsdidaktiske forskningsmiljø svagt sammenlignet med andre nordiske og europæiske lande - få personer spredt på et stort antal institutioner med mindre naturfagsdidaktiske grupper. Bevillingen kan være med til at forbedre sammenhængen i det didaktiske forskningsmiljø.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Pressemeddelelse fra Dasera/Via UC