Folkeskolen.dk sætter fokus på folkeskolereformen i fagene

Folkeskolereformen skal evalueres i foråret 2021. Derfor vil folkeskolen.dk undersøge, hvordan reformen opleves i hvert enkelt fag, og hvilke erfaringer I lærere har med reformen. Så vi har brug for jeres hjælp.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I seks et halvt år har folkeskolereformen været gældende, og efter nytår skal undervisningsministeren give Folketinget sin afsluttende redegørelse for, hvad den har betydet. Men folkeskolen.dk's faglige netværk vil fortælle, hvordan reformen har påvirket de enkelte fag og om, hvad lærerne drømmer om, der bliver ændret. Ikke flere akademiske eksperter, politikere og årelange undersøgelser. Nej! Vi vil gerne høre fra hverdagseksperterne. 

Hvad mener du skal laves om, hvilke drømme har du? Vil du have en helt ny folkeskolereform - eller er der faktisk nogle gode erfaringer, du tager med efter de seks år?

Svar på vores spørgeskema og prik dine kolleger på skulderen og få også dem til at svare. Spred budskabet henover den velfortjente juleferie. Så kan vi nemlig fortælle jeres historie i det nye år. Alle kan deltage i undersøgelsen nedenfor. 

Læs mere

Spørgeskema om folkeskolereformen i dinefag