Blog
0   10

Krea i den virtuelle undervisning

Abonner på nyt om Folkeskolens billedkunstrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Nu er vi her igen. Coronaskolen er åben, men det er ikke som i foråret. Nogle elever undervises i fuldt skema også i de praktisk-musiske.

Den virtuelle undervisning dominerer igen elevernes skolegang. Det er ikke nemt, hverken for dem eller lærerne der sidder og underviser igennem et kamera.

Vi har fået at vide, at det ikke er nødundervisning, men det er altså IKKE MULIGTat organisere eller faciliteter virtuelundervisning på samme niveau, som den der praktiseres i virkelighedens klasselokaler.

Mine kære elever, som oftest gør deres aller bedste, har så svært ved at følge med, når det foregår gennem en skærm. Det tekniske driller, fokus ryger indimellem og selvstændigheden bliver virkelig sat på prøve, når jeg ikke kan tegne, fortælle og komme med en masse eksempler. Der er INGEN tvivl om, at vi lærer bedst sammen. Og virtuel undervisning er discount undervisning, sammenlignet med det vi normalt får ud af en skoledag.

Billedkunst i uuv forklædning

Artiklen fortsætter under banneret

I dagens uuv, som lå midt på dagen hos os, trængte vi lige til lidt luft. Børnene blev bedt om at springe i sko og jakke, og tage på jagt efter vinterfugle. De skulle ud og tage billeder. Vi gik tur sammen, hver for sig, for vi ringede alle sammen i Hangout og gik og hyggesnakkede imens vi spottede fugle. Folk der har set os, måtte tro vi var skøre.

Men børnene nød det og vi trængte alle til det.

Da vi var hjemme igen, skulle vi lave små vinterfugle til ophæng. 

Der var ikke meget billedkunst over det, men vi havde fat i materialer som de fleste havde hjemme og det var et dejligt lille afbræk fra de mange timer foran skærmen.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.729 andre er allerede tilmeldt