Hannah Maimin Weil er stifter og projektleder for Pårørende på Job: »Pårørende til de psykisk sårbare unge er en overset gruppe, der hver dag står i et uoverskueligt dilemma: At være to steder på én gang«.

Pårørende til unge med psykisk mistrivsel er trængte på jobbet

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Pårørende på Job er et nyt formidlingsprojekt, der fokuserer på at forebygge sygefravær hos forældre til unge med mentale udfordringer som stress, angst og depression. Det er nemlig oftest sådan, at forældrene til unge med psykisk mistrivsel forsøger både at passe et job og at støtte de unge, og det kan føre til, at de selv får stress og må sygemeldes. Projektet rækker derfor ud til både den oversete gruppe af forældre og til deres arbejdspladser og ønsker at hjælpe pårørende til bedre vilkår på arbejdsmarkedet og guide ledere på arbejdspladserne, så de har redskaber til at støtte de pressede medarbejdere og forebygge sygefravær.

Tag kontakt: facebook.com/ppjob.dk