Blog
3   35

Hurricane "Corona"

Abonner på nyt om Jeanette Kjærgaard Christiansen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Vores 5.-9. klasse er sendt hjem til fjernundervisning inden deres juleferie, og vi prøver at få det bedste ud af situationen, mens der bliver arbejdet på højtryk for at skabe de bedste arbejdsbetingelser og arbejdsvilkår for både elever og ansatte.

I dag var første arbejdsdag i omgang to med fjernundervisning for vores 5.-9. klasse, og jeg skriver mit første blogindlæg til Folkeskolen.dk. Det er derfor en dag med blandede følelser. 

Jeg er trist over, at vores trygge, stabile hverdag på skolen bliver flået væk fra os, men jeg er også rolig, optimistisk og fortrøstningsfuld, da vi derved passer på vores elever, forældre, hinanden og vores samfund. Vi har på min arbejdsplads på kort tid skabt så gode rammer og muligheder for vores elever, som det er os muligt. Vi har heldigvis lært af fjernundervisningen i foråret, og jeg oplever, at vi er klædt bedre på til at kunne strukturere undervisningen og kontakten med vores elever.  

Artiklen fortsætter under banneret

I “Round 2” har vi fået skabt nogle bedre vilkår for vores sårbare elever, og det er jeg rigtig glad for. Undervisning i overbygnigen er delt op i fire planer; elever der får fjernundervisning, elever der får fjernundervisning, hvor vi har ekstra virtuel kontakt, og de har en ekstra livline, elever der kommer op på skolen for at få fjernundervisning med støtte, og elever der kommer op på skolen en time i løbet af ugen, så vi kan kigge hinanden i øjnene og sikre os, at de er i trivsel. 

Jeg er rigtig stolt over, hvor flot vores elever håndterer denne coronakrise, og hvor hurtigt de omstiller sig til fjernundervisning. Jeg tager hatten af for, at mine lærerkolleger på så kort tid kan planlægge en god, lærerig og overskuelig virtuel undervisning til vores elever, og jeg har stor respekt for min ledelse for at styre “skibet” sikkert igennem orkanen “Corona”. 

Hvis “Corona” stadigvæk huserer i januar, og vi ikke kan starte almindeligt i skole efter ferien, så er vi klar til kamp!! 

Tak for I læste med. Pas rigtig godt på jer selv, jeres elever og hinanden. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.443 andre er allerede tilmeldt