Blog
0   6

Hver dag sin nedlukning.

Abonner på nyt om Folkeskolens madkundskabsrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

I 38 kommuner lige omkring København sendes eleverne hjem fra i morgen. De har IKKE ferie, de skal modtage online undervisning indtil juleferie. Så ser sundhedsstyrelsen/regeringen tiden an indtil januar og skal tage stilling til, hvornår eleverne skal begynde igen.

Men der er drypvise hjemsendelser på skoler over hele landet hele tiden.

Vi har før efterårsferien haft sendt 7. og 9. årgang. Der kom ekstra fokus på, hvordan undervisningen skulle afvikles, når de næste klasser stod for tur. Både lærere og elevere skulle være beredt på online undervisning.

Det har været nødvendig. Efterfølgende har det været 1. 4. 5. og 8. årgang. Alle gangene har det været en forælder eller et barn som har fået Corona. Der mangler stort set hele tiden mindst én elev, som er hjemme til Coronatest.

I går lidt senere end Mette Frederiksens pressemøde om de nye restriktioner, fik vi besked om, at vores skoleleder og en faglærer, som har undervisning i rigtig mange klasser, er syge med Corona. En faglærer i rigtig mange klasser, giver hjemsendelse for 6. og 5. årgang, en 3. klasse, en modtageklasse og de eleverer der deltog i et elevrådsmøde og selvfølgelig de lærere der er tilknyttet klasserne. Det er cirka 130 børn og knap 10 voksne

Artiklen fortsætter under banneret

De er nu alle sendt hjem til Coronatest. For elevernes vedkomne skal de køres til test af forældrene. Der er ofte et par dages ventetid. Lærerne kan i de fleste tilfælde køre selv, de har mulighed for en lidt længere tur. Andre må med offentlige transport eller op på cyklen. Skolen satser på, at alle er testet onsdag og kan komme tilbage til almindelig undervisning fredag.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
800 andre er allerede tilmeldt