Resultaterne af gå-mødets snakke vil efterfølgende tage form af en blivende skattejagt i Beder, som alle familier med kommende skolestartere og andre interesserede kan deltage i.

Ny Nest-klasse på vej: Kommende skoleforældre inviteres på gåtur

Forældrene til de ældste børnehavebørn i Beder syd for Aarhus skal snart tage stilling til, om deres barn skal gå den nye og særlige Nest-børnehaveklasse i byen. I lyset af coronasmitten inviterer Beder Skole derfor til 'gå-møde'.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Nu da Corona har sat mange aktiviteter på pause, må vi være innovative for at kunne inddrage forældrene og lokalsamfundet i Nest-projektet her i Beder", siger skoleleder Lars Lykkegaard i en pressemeddelelse.

Én af Beder Skoles kommende tre børnehaveklasser bliver en såkaldt Nest-klasse. Modellen er kendt fra Katrinebjergskolen, hvor elever med autisme går i klasse med almene elever. I Beder bliver undervisningen i den nye børnehaveklasse indrettet, så den er velegnet for elever med ADHD og lignende udfordringer, men de fleste af eleverne bliver helt almindelige nye skolestartere.

Torsdag eftermiddag kan forældre til kommende skolestartere få en walking Nest-snak med skoleleder Lars Lykkegaard, skolebestyrelsesformand Anne Harrits, PPR-konsulent Pia Hutters og lærer i den kommende Nest-klasse Katrine Ørgaard Briand Hansen. Det vandrende møde foregår i grupper fra børnehave til børnehave i Beder.

Nu opretter Aarhus også Nest-klasser for elever med ADHD