Lærer til lærer
0   6

EU-projekt om køn søger viden om eksisterende projekter

Hvis du arbejder med køn i din undervisning så må du meget gerne læse videre her.

GATE (Gender Awareness, Tackling Stereotypes in Education) går i al sin enkelhed ud på at udvikle pædagogikker der gennem kønsbevidste praksisser modarbejder kønsstereotyper i uddannelse. Projektet er målrettet indskolings- og mellemtrinsklasser i skoler i hhv. Frankrig, Spanien, Rumænien, Finland og Danmark.

Første led i projektet er at afdække hvad der allerede eksisterer af projekter og forløb i de pågældende deltagerlande. Allerede eksisterende projekter kan både være reelle undervisningsforløb i fag og tværfag, sociale læringsforløb eller eksperimenter med at have fokus på køn og stereotyper i frikvarterer og i de timeløse fag. Der kan også være tale om efteruddannelsesforløb af lærere og pædagoger.

Artiklen fortsætter under banneret

Såfremt du har varetaget sådanne forløb, vil vi bede dig om at udfylde nedenstående spørgeskema.

Spørgeskemaet består af ca. 30 spørgsmål om undervisningsforløbet, og det tager 20-25 minutter at udfylde. Det er på engelsk men må meget gerne udfyldes på dansk. Resultaterne bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med GDPR, og vil ligge på projektets hjemmeside med henblik på at udbrede kendskabet til projektet bredt indenfor EU.

Link til spørgeskema: forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=jsmmduG6j0-D773MhnhJVBlP1pBypE5OlDykLyHa4FZUMEZRTVFIU0xUTVE3TENHSVI5S1o2RUJGUy4u

På forhånd tak 

Mh Tekla Canger, lektor på Læreruddannelsen, Københavns Professionshøjskole


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ