Håndværk og design
2   6

Efterskoleformand: Elever skal lære om praktiske fag i de små klasser

Det er alt for sent at prøve at gøre eleverne interessereret i praktiske fag i udskolingen eller 10. klasse, lyder det fra formanden for Efterskoleforeningen Torben Vind Rasmussen (rettet 1/12, red.) i en kronik i Avisen Danmark. "Der skal sættes ind tidligere i grundskolen med virkelighedsnære, praktiske fag for at vække børnenes interesse for håndværk. Brobygning afløses af forløb med ' overgange til erhvervslivet' - med mere fleksible rammer for samarbejde mellem grundskoler, herunder efterskoler, og ungdomsuddannelser", skriver han.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.242 andre er allerede tilmeldt

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
458 andre er allerede tilmeldt