Corona
0   1

Alle særlige regler for Nordjylland ophæves mandag

Alle særlige regler for skoler, uddannelsesinstutioner i syv nordjyske kommuner ophæves fra på mandag den 23. november, oplyser både Sundhedsministeriet og Undervisningsministeriet.

I én uge var 5.-8. klasse sendt hjem, og i yderligere én uge gjaldt nødundervisningsbekendtgørelsen og én meters-afstandskravet for alle skoler i syv nordjyske kommuner. Men fra på mandag er de nordjyske skoler underlagt de samme corona-forholdsregler som resten af Danmark.

Lempelserne i restriktionerne for de syv kommuner skyldes dels, at alle mink i området nu er slået ned, dels at der ikke er fundet smitte med den særlige minkmutation, samt at smittesituationen i det hele taget er forbedret. I de syv nordjyske kommuner er der fra 9.-15. november er fundet 79 smittede pr. 100.000, hvor tallet i ugen forinden var 94. I perioden fra 9.-15. november blev 73.228 borgere i de syv kommuner testet mod 38.219 ugen før.

Artiklen fortsætter under banneret

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ