Debat

Aula og DLF

DLF bør snarest iværksætte en undersøgelse

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mail dd. til DLF:

Hej DLF

Jeg overvejer efterhånden stadigt oftere mit medlemskab - især pga. én ting: INGEN interesserer sig tilsyneladende for et af de vigtigste redskaber, som de fleste lærere skal bruge hver dag: Aula! Jeg finder det ganske enkelt utroligt, at DLF er "så lidt på banen" ift. lærernes ret forandrede arbejdsvilkår som følge af Aulas indførelse. Alene de mange indlæg på Folkeskolen om vores oplevelser og erfaringer burde for længst have animeret DLF til at iværksætte en undersøgelse..

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Jeg har haft et håb om, at DLF omkring 1-års-dagen for Aulas indførelse, på eget initiativ ville lave en grundig undersøgelse af lærernes oplevelser og erfaringer med Aula - og for den sags skyld også forældrenes. Men jeg har ikke set eller læst noget nogen steder, som peger på, at dette vil ske.

Mit enkle spørgsmål er derfor: agter DLF i nær fremtid at gennemføre en sådan undersøgelse?

Imens overvejer jeg videre.....

MVH

Palle Skov Jensen

Lærer, Louiseskolen i Haderslev

Powered by Labrador CMS