Blog
0   1

eTwinning, et lærer- og ledelsesperspektiv

Abonner på nyt om eTwinning i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Der er netop lavet to film om eTwinning, de giver et kort indblik i arbejdet med eTwinning, både i forhold til det konkrete projektarbejde og set fra et lærer- og ledelsesperspektiv. I dette korte blogindlæg er der fokus på filmen ”eTwinning, et lærer- og ledelsesperspektiv”.

Filmen som medie

Filmen giver inspiration til arbejdet med eTwinning, og er en appetitvækker for lærere og ledelse der er nysgerrig på hvad eTwinning er og kan. I filmen ”eTwinning, et lærer- og ledelsesperspektiv ” er fokus på arbejdet med eTwinning set fra de to vinkler, samt hvilke overvejelser man som lærer og leder gør sig i forhold til arbejdet med eTwinning. Man får et billede af hvad eTwinning kan bidrage med i den daglige undervisning, og hvad man som skoleleder evt. kan se af muligheder i arbejdet med eTwinning.

Artiklen fortsætter under banneret

Formidling

Over den seneste tid er en stor del af de fysiske events omlagt til virtuelle begivenheder, her kan filmen bl.a. give inspiration til hvordan du både som lærer og leder kommer i gang med eTwinning. Den giver et fint billede af hvordan man kan anvende eTwinning i den daglige undervisning, og hvordan man som leder kan hjælpe sine ansatte videre med arbejdet. Det er bl.a. i samspillet mellem lærer og ledelse, at indsatsen omkring eTwinning på skolen styrkes.

Filmen er relevant for nye såvel som erfarne brugere af eTwinning.

 

 

 

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ