Dansk
1   12

Får Klods Hans-prisen for ph.d. om multikulturelle tekster i dansk

Alle elever har gavn af at læse multikulturel litteratur i danskundervisningen, konkluderede Nadia Mansour i sin ph.d.-afhandling. I weekenden modtog hun Klods Hans-Prisen for sin forskning og formidling.

"Nadia Mansour bidrager med et nytænkende blik på børne- og ungdomslitteraturen, som i praksis udmærker sig ved umiddelbar anvendelse i folkeskolen og ansporer til teoretiske, relevante og nødvendige diskussioner blandt fagfolk", hed det i begrundelsen, da Ibby Danmark, Selskabet for Børnelitteratur, lørdag hædrede forskeren, der til daglig underviser på læreruddannelsen i Aarhus.

Læs interviewet med Nadia Mansour på folkeskolen.dk/dansk om hendes ph.d., som hun forsvarede i juni i år:

Kronik af Nadia Mansour fra fagbladet Folkeskolen

Prisoverrækkelsen på Dokk1 i Aarhus:

Artiklen fortsætter under banneretKommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.595 andre er allerede tilmeldt

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
929 andre er allerede tilmeldt