Debat

Efterlysning: Hvem er de mennesker og hvor er de henne?

Kuk kuk. Hvor er I henne?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Er der nogen folkeskolelærere derude, som nogensinde har oplevet, at en skoledirektør, en skolechef, et byrådsmedlem, en Kl konsulent, en HR medarbejder eller et medlem af børne-ungeudvalget er kommet ind på lærerværelset i en frokostpause, præsenteret sig og sagt, at han/hun gerne vil høre fra lærerne selv, hvordan de oplever dagligdagen på skolen? Ikke som en formel del af et kursus eller lign., men bare helt uformelt, og med en ægtefølende interesse for at tale med en lærer. 

Jeg har været i folkeskolen i 11 år, og jeg har aldrig oplevet det. Til gengæld ved jeg, at de samme mennesker  bruger meget tid på at tage på konferencer og Sorø møder, hvor de fortæller hinanden, hvordan det går.

I er meget velkomne til at komme ud og spise frokost med os. Desværre har vi ikke en lækker rådhuskantine, så I skal selv tage madpakke med. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget