Aula
3   19

Forlag: Vi aner ikke, hvor Aula-udgifterne tages fra

I anledning af, at prisen for Aula nu stiger med yderligere 50 mio. kr. oven i, at platformen i forvejen var dobbelt så dyr som forgængeren Intra, har formand for Brancheforeningen for Undervisningsmidler Rune Larsen, Clio, skrevet et debatindlæg på altinget.dk: "Vi mangler væsentlige informationer om skolernes investering i for eksempel læremidler", skriver han og er bekymret for, om pengene til digitalisering går fra de penge, der tidligere gik til læremidler.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
780 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.080 andre er allerede tilmeldt