Ledelse
2   8

Ny formand for børne- og kulturcheferne

Direktør i Rudersdal Kommune Henning Bach Christensen, 58, er valgt til ny formand for Børne- og Kulturchefforeningen (BKF).

Henning Bach Christensen har værer direktør i Rudersdal Kommune siden 2007.

"Børne- og Kulturchefforeningen holder fast i at drøfte kvalitet, ledelse og god praksis med dem, som vil dette. Og så har foreningen som chefforening en helt central rolle i at holde fast i, at det, der er godt for børn, unge og kultur, også findes på tværs af ministerier, sektorer og de sædvanlige løsninger. Sammen med dygtige kolleger og samarbejdspartnere glæder jeg mig til at fortsætte arbejdet med foreningens faglige og kollegiale rolle", siger han i en pressemeddelelse.

Anne Vang Rasmussen, Ballerup, genopstillede ikke, da hun har barselsorlov. I en pressemeddelelse takker bestyrelsen hende for at sætte BKF's mærkesager på dagsordenen, ikke mindst mht. hvordan man sikrer fællesskaber for alle børn og unge. 

Det har resulteret i et netop udgivet debatoplæg: Deltagelse i fællesskaber for alle børn og unge. 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ