Valgfag
1   16

Faglig forening vil også have aflyst sommerprøver

Det er fint, at de nært forestående vinterprøver i billedkunst nu kan aflyses, men det er ikke nok, mener Lykke Andersen, formand for fagets faglige forening.

På sociale medier er der stor opbakning til blandt billedkunstlærere til beslutningen om, at vintereksamen i valgfaget nu kan aflyses. Et facebookopslag fra Lykke Andersen, formand for Danmarks Billedkunstlærere, om netop dette er blevet delt i adskillige fora for billedkunstundervisning, og kommentarerne er i skrivende stund udelukkende positive.

Lykke Andersen fortæller i samme opslag, at foreningen i sit høringssvar til den hastebehandlede bekendtgørelse har givet udtryk for, at man undrer sig over, at Undervisningsministeriet sleet ikke har forholdt sig til de prøver, der er planlagt til maj og juni 2021.

"Vi har anbefalet, at sommerterminen også blev en del af bekendtgørelsen, så lærerne allerede nu vidste, hvad de havde at rette sig efter".

Især i facebookgruppen 'Billedkunst som valgfag', som har over 2000 medlemmer, har Lykke Andersens indlæg genereret svar, og her er opbakningen til at fortsat at presse på for at få aflyst sommereksamen stor. Som en lærer fra en nordjysk kommune skriver:

Artiklen fortsætter under banneret

"Rigtig fint at presse på ift sommerprøverne. Lige nu er mine elever hjemsendt igen, de har mildest talt ikke haft de bedste betingelser for at gå til deres allerførste prøve."


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.581 andre er allerede tilmeldt