Blog
0   18

Der mangler respekt for faglighed i folkeskolen

Abonner på nyt om Politisk: Isabella Arendt, KD i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jeg kommer fra en lærer-familie. Min farmor og farfar var lærere. Min svigermor er lærer og flere veninder er lærere. Jeg har den yderste respekt for faget og den kæmpe opgave, som skolen står i med at forme næste generation.

Hej med jer.

 

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg er ny blogger her på folkeskolen.dk. Jeg er ikke lærer og derfor er jeg enormt beæret over, at jeg alligevel må dele tanker med jer her på bloggen.

 

Selvom, det er mig, som skriver, håber jeg på, at det også er mig, som lærer. Jeg håber meget på jeres feedback og tanker.

 

Jeg kommer fra en lærer-familie. Min farmor og farfar var lærere. Min svigermor er lærer og flere veninder er lærere. Jeg har den yderste respekt for faget og den kæmpe opgave, som skolen står i med at forme næste generation.

 

I KD tager vi grundskolen meget alvorligt. Både folkeskolen og de frie skoler. Jeg tror på, det er et godt samspil, som skal til. At det er godt med mangfoldighed i skolerne og skolerne imellem. At det bidrager til innovation og gode valgmuligheder for forskellige børn.

 

Derudover arbejder jeg ud fra mantraet om, at magten skal følge fagligheden. Det gælder i flere dele af samfundet, men også i skolen. Jeg oplever, at magten i højere grad tages væk fra lærerne, fra klasseværelset og fra den enkelte skole. Alt for meget ensrettes. Det ser jeg som en svaghed, fordi jeg er overbevist om, at lærerne kan gøre skolen bedre, hvis bare politikerne ville give dem friheden til at gøre det.

 

Det og meget mere glæder jeg mig til at blogge om her. Jeg håber også, der er mange af jer, som vil følge med. Og så håber jeg især, at der er nogle af jer, som vil give feedback og idéer. Eller som vil stille spørgsmål, så jeg også bliver udfordret og kan lære mere om, hvordan virkeligheden ser ud hos jer.

 

Tak fordi, jeg må være med her. Jeg ser meget frem til at lære af jer.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ