Dannelse
0   15

Årets nominerede til særprisen

Lærerprofession.dk uddeler i år en særpris, der analyserer og diskuterer grundskolens muligheder for og udfordringer med at bidrage til elevernes dannelse. Her er de nominerede projekter:

Dansk: Dannelse i litteraturen

Kristian Yilmaz fra Via University College Silkeborg undersøger dannelsesforståelse af litteraturundervisning og afsøger nye dannelsesforståelser inden for denne disciplin.

Idræt: Idrætsfagets bidrag til skolens dannelsesopgave

Simon Kammersgaard Back fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole kommer med ny viden om, hvordan idrætsfaget bidrager til skolens dannelsesopgave. Skolen har en dannelsesopgave, og alle fag skal bidrage til denne.

Efterskole: Efterskolelærerens intentionelle arbejde med dannelse

Emilie Pedersen og Ane Christine Knudsen fra læreruddannelsen i Aarhus undersøger med udgangspunkt i efterskolepraksis, hvorvidt og hvordan skolen og lærerne arbejder intentionelt med dannelsesopgaven i skolens forskellige rum.

Madkundskab: En undersøgelse af maddannelsesidealet

Karoline Dyppel og Nadia Reinhold Nielsen fra læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole undersøger i deres bachelorprojekt madkundskabsfagets ideal om maddannelse, og hvordan de som kommende madkundskabslærere kan planlægge og udføre deres madkundskabsundervisning, så den understøtter maddannelsesprocessen.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

De bedste professionsbachelorprojekter og pædagogiske diplomprojekter

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.372 andre er allerede tilmeldt

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
430 andre er allerede tilmeldt