Blog
0   6

10 års jubilæum som børnehaveklasseleder på Bornholm.

Abonner på nyt om Pernille Brandt i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Der er sket meget på de 10 år.

1. november 2010 startede jeg som Børnehaveklasseleder på Bornholm. (inden da havde jeg også arbejdet som børnehaveklasseleder i Gentofte, inden vi flyttede til Bornholm i 2007.)

Der er sket meget på de 10 år med folkeskolen generelt og med folkeskolen på Bornholm, med mig som pædagog og med mig som menneske. 

I 2010 var der distrikt-skoler på øen med mindre skoler som under afdelinger. Der er siden lukket nogle skoler og øen er gået væk fra distriktskolemodellen og folkeskolerne er nu selvstændige. 

Jeg kan også se tilbage på en skolereform. En periode i mit professionelle liv, hvor jeg mange mange gange var med til at forklare omverden, at man som lærere og børnehaveklasseledere ikke havde 7 ugers sommerferie og ikke havde fri hver dag kl. 13.00. At vi faktisk gerne ville møde på vores arbejde, men vi var lock'out'et. 

Artiklen fortsætter under banneret

Under lockout'en fik jeg i den grad øjnene op for, hvor kæmpe stort et arbejde de tillidsvalgte gjorde, hvilke var med til, at jeg kort tid efter stillede op til TR suppleant og senere også som TR. Jeg har haft nogle fantastiske lærerige år som TR. Desværre har jeg måtte sande at være uddannet som pædagog og at have arbejdet i den danske folkeskole siden 2002 ikke var nok til at fortsætte arbejdet som TR. 

De sidste 10 år har jeg mødt mange fantastiske skønne dejlige børn, deres forældre og ikke mindst kolleger. Alle er i den grad med til, at jeg stadig udvikler mig i mit arbejde og går glad på arbejde. Tak for alle jer :-)


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
796 andre er allerede tilmeldt